Gratar cu condiment Kotanyi

de cati in Porc, 16 Mai 2011 | 4691 vizualizari

 

Am vrut sa facem friptura,dar daca vremea a fost asa de placuta am facut gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc
  • 1 plic Kotanyi Mix ptr friptura de porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu condiment Kotanyi:

Am presarat condiment peste toata carnea, pe ambele fete.

Am pus intr-o cutie cu capac la frigider si am lasat sa stea peste noapte.

A doua zi,am pus feliile pe gratar si le-am intors cand s-au rumenit pe o parte.

Le-am luat jos de pe gratar cand s-au rumenit si pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu condiment Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]