Gogosi de post la Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 6559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post la Multicooker:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta apoi se adauga cele 3 linguri de ulei si se lasa maiaua la dospit pana incepe sa creasca. Se adauga peste faina si se framanta aluatul .Se lasa la dospit intr-un loc cald.

Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu ulei si se taie gogosile cu o cana rotunda.

In oala mare Multicooker se pune ulei si se selecteaza modul FRY. Am lasat 10 minute uleiul sa se incinga apoi am inceput sa pun gogosile. Cand  au fost gata le-am trecut prin zahar pudra.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si haioase