Gogosi de post cu mere si banane

de Lau in Dulciuri, 4 Oct 2011 | 7561 vizualizari

 

by epurasha

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • un praf de sare
  • 1 cub drojdie
  • 50 g ulei
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 4 linguri apa calda
  • 150 g iaurt vegetal
  • 100 g zahar
  • esenta de lamie
  • 1 mar
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post cu mere si banane:

Intr-un pahar se amesteca drojdia cu apa calduta si o lingura de zahar, se lasa 10 minute sa faca besicute deasupra.

Se cerne faina intr-un lighean, se adauga zaharul si sarea. Se amesteca si se face gaura in mijloc, unde se adauga drojdia, iaurtul amestecat cu bicarbonatul. Framantam adaugand ulei treptat, apoi acoperim cu un prosop curat. Lasam la dospit o ora, intr-un loc ferit de curent.

Intindem o foaie, adaugam banana si marul taiat cubulete. Se presara zahar deasupra fructelor si rulam cat mai strans. Taiem rondele, le presam putin cu mana. Se prajesc in baie de ulei incins.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu mere si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]