Gogosari umpluti

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 14 Noi 2012 | 7691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • varza rosie
  • morcovi
  • telina
  • mar
  • ceapa
  • apa
  • otet
  • sare grunjoasa
  • zahar
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • cuisoare
  • miere
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala bine gogosarii, se indeparteaza cotoarele. Se curata  legumele impreuna cu marul si se toaca marunt . Se pregatesc borcanele: se spala bine si se usuca.

Se pregateste saramura : se pun 3 parti de apa si o parte otet, o lingura de sare grunjoasa si 3 linguri de zahar la litru de lichid si se da in clocot . Dupa ce a dat in clocot, se adauga urmatoarele: cateva foi de dafin, 1 lingurita seminte de mustar, o lingurita boabe de piper, o jumatate lingurita cuisoare la litru de lichid, o lingura de miere dupa care se amesteca bine toate ingredientele.La final se adauga si un pliculet de conservant. 

In borcanele spalate si uscate se aseaza gogosarii umpluti cu legumele tocate si se indeasa bine. In spatiile ramase libere din borcane am adaugat cateva buchetele de conopida, rondele de morcov, rondele de ceapa si cateva boabe de struguri . 

Dupa ce am umplut toate borcanele, am turnat saramura fierbinte pana a depasit nivelul gogosarilor dupa care am  pus capacele si le-am infiletat bine. ...:) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]