Gogosari aperitiv

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2013 | 17877 vizualizari

 

Buna dimineata si o saptamana usoara!!
Azi voi incepe cu un minunat aperitiv pe care vi-l recomand la modul cel mai serios;nu stiti cate arome are si ce gust!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari frumosi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g Miez de Lapte de la Delaco
  • 100 g salam
  • 50 g masline fara samburi
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari aperitiv:

Branza, salamul si maslinele taiate cubulete le punem intr-un castronel; gogosarii curatati de cotoare si seminte, umplem cu acest amestec putin indesat pana la trei sferturi, deasupra punem in fiecare cate o lingura de ulei apoi spargem cate un ou; condimentam cu sare, piper, punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor la foc moderat pana se coaguleaza oul.

Servim pe farfurie ornata cu restul ingredientelor ramase.

TIPS-URI

1

pentru branzeturi se poate folosi tot ce aveti sau dupa placul fiecaruia,cu conditia ca sa fie una sarata,una dulce

2

tot dupa plac se poate folosi si preparatul

3

acest aperitiv se pregateste in functie de persoanele de la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lia_ 1

15.10.2013, 07:57

noi umpleam asa ardei gras dar voi face si cu gogosar. bravo

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:29

ianculubita 1

15.10.2013, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)