Gogoșari în oțet

de deny77 in Conserve, 4 Sep 2012 | 5022 vizualizari

 

Am vrut să vă arat reteta mea de gogoșari. Sper să vă placă.

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de gogoșari
  • 1 l oțet
  • 1/2 kg de zahăr
  • 6 linguri de sare
  • piper boabe (un plic)
  • foi de dafin
  • un plic de conservant (Dr.Oetker)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoșari în oțet:

Curățați gogoșarii de semințe și îi taiați în patru. Dupa aceea dizolvați în oțet sarea, zahărul și conservantul și amestecați pănă se topește. Adăugați acest amestec împreună cu piperul bobe si foile de dafin peste gogoșari. Îi lăsați peste noapte, dar mai amestecați din cand  în cand .

A doua zi gogoșarii se pun în borcane de 800 g ,cu tot cu zeamă și se duc în camară pentru a-i savura la iarnă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoșari în oțet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]