Ghiveci de legume

de Ela68 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 25842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 patrunjel radacina mic
  • 3-4 buchetele brocolli
  • 4-5 ciuperci Champignon micute
  • 5 rosii Cherry, pentru design
  • 150 gr fasole verde
  • 3-4 buchetele conopida
  • 1 ardei Kapia ( sau ardei gras )
  • 100 gr mazare
  • 2-3 catei de usturoi, 1 foaie de dafin
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 1 cutie de rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Taiem ceapa si o calim in ulei. 

Se curata legumele de coaja si se taie mai grosier, cubulete sau rondele si le calim .Mai putin conopida, brocolli si rosiile cherry pe care le adaugam mai tarziu.

Se toarna apa peste legume, adaugam sarea, piperul, usturoiul si frunza de dafin si lasam sa dea un clocot.

Adaugam acum conopida, brocolli , rosiile la cutie si rosiile chery si dam la cuptor pana scade.

Cand este aproape gata, adaugam patrunjelul tocat.

Cand s-a format o crusta aurie deasupra, se poate stinge cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume