Ghiveci calugaresc

de MotanLaOale in Porc, 13 Noi 2012 | 9104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 250 g fasole verde si galbena(congelata)
  • 250 g mazare (congelata)
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 6-7 rosii
  • 3 ardei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.

Legumele se spala, se  curata si se taie in bucati.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute carnea si ceapa.

Se adauga morcovii si albitura si putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).

Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.

Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.

Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.

La final se adauga verdeata tocata si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu miros de toamna :)