Ghebe cu maioneza

de gaby_gabytza in Salate, 1 Dec 2020 | 7836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar
  • cca 350 ml ulei
  • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu maioneza:

Curatam ghebele, le spalam si le punem la fiert.

Pregatim maioneza intre timp. Punem doua oua la fiert sa fie tari. Dupa ce s-au fiert, adaugam intr-un bol doar galbenusurile. Dupa care adaugam si galbenusurile de la celelate doua oua ramase, o lingura de mustar si mixam. Dupa adaugam treptat uleiul si mixam mereu in aceeasi directie.

Dupa ce s-au fiert ghebele, le punem la strecurat si le lasam pana nu mai au apa in ele. Dupa care le taiem marunt si le rasturnam peste maioneza pregatita anterior

Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare maioneza impreuna cu ghebele.

La sfarsit adaugam cepele curatate, spalate si tocate. Si amestecam, dupa care adaugam sare dupa gust.

Dam la frigider minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]