Gem/pasta de soc

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 4251 vizualizari

 

Daca-mi spunea cineva ca din fructele mici si negra ale socului poate iesi ceva atat de delicios nu credeam.Si.....m-am convins. Si cu asta cred ca am terminat de facut dulceata,gem.......

 

INGREDIENTE

  • 1l.pasta de soc
  • 750g, zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem/pasta de soc:

Pasta de soc fiind procesata se pune direct in caratita alaturi de zahar.

Se fierb pana se ingroasa putin,incat sa curga. 

Cand este gata se ia de pe foc si se pune in borcane.

Borcanele se capacesc si se pun in camara .

TIPS-URI

1

Eu pun si gemul si dulceata calde in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem/pasta de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.10.2012, 16:58

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

N-am mancat niciodata, iar pana anul asta nici nu stiam ca se face asa ceva! Eu stiam ca bobitele alea sunt.. otravitoare
Dar cum se face pasta? As vrea sa incerc si eu la anu reteta..

KATHERINE 1

26.11.2012, 23:44

BUNI DRAGA,DAR PASTA CUM SE FACE???NU NE DAI RETETA,BUNI?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune