Gem de caise

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 38137 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

07.06.2009, 12:12

Daca lasi gemul sa scada jumatate din cantitatea pe care ai pus-o in cratita se pastreaza foarte bine peste iarna.
Daca vrei sa fii sigur ,sigur dupa ce ai pus gemul in borcane si le-ai capsat le bagi in cuptor si le lasi 30min. la foc potrivit.

Bunica 1

07.06.2009, 12:16

Le lasi sa se raceasca in cuptor.Eu nu pun conservant la gem sau la dulceata. Dulceata de caise si de piersice sunt mai pretentioase trebuie sa le fierbi de doua ori.

danaamih 1

06.07.2010, 21:19

Multumesc Bunica !

Corinuta 1

12.07.2010, 23:36

Asta-i preferatul meu. Bunica

Laly 1

13.07.2010, 00:28

Bunica nu puteam sa ratez asa o bunatate.

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 07:44

gemul acesta este o nebunie..................

Adina29 1

13.07.2010, 09:05

multumesc pentru reteta am sa fac si eu acum gem de caise

Sidy 1

13.07.2010, 09:12

Este gemul nostru preferat si tie ti-a iesit tare gustos !
Dar pozele?

lia maria 1

13.07.2010, 09:56

o bunatete

silvi0ara 1

13.07.2010, 10:51

Saptamana asta fac si eu,este o nebunie.

Bunica 1

13.07.2010, 13:36

Sidy, gemul a fost facut cand bunica nu poza fiecare etapa in parte, , dar mai am borcane cu gem, din vara trecuta, si le pot posta

Ina 1

13.07.2010, 18:00

s-a emancipat bunica Ce-as vrea si eu....d-asta nou facut, ca vechi am si eu in beci

onuta 1

13.07.2010, 23:28

bunica deja vad clatitele in fata, gemul de caise este preferatul meu.

ionix 1

15.07.2010, 18:32

fac si yo zilele astea, sper il pun la favorite

Bunica 1

15.07.2010, 21:25

m-am emancipat .....daca vrei ma dau si peste cap .......uite asa .... Gemul de caise l-au mancat mai putin, cel de prune este favoritul lor

Bunica 1

15.07.2010, 21:29

danaamih, daca vrei ca gemul sau dulceata sa nu prinda mucegai deasupra, sa -l pudrezi, in borcan, cu un praf de scorcisoara

Bunica 1

15.07.2010, 21:31

onuta, clatitele la mine sunt la ordinea zilei repejor pun tigaia si fac clatite pentru nepotul meu

Sylvia 1

26.07.2010, 14:33

Excelenta reteta sie u am in plan sa fac ceva dulceata.

diaconta 1

06.07.2011, 12:44

Bunica,iar ai facut bunaciuni si noi facem,e excelent

Lau 1

06.07.2011, 13:04

adry88 1

06.07.2011, 21:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale