Gaina intreaga pe varza noua

de Julie in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 8907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o gaina de curte grasa si frumoasa  :)
  • un morcov
  • o varza noua mai mare
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 cepe potrivite
  • 5-6 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • cateva boabe piper
  • 2 linguri boia dulce
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaina intreaga pe varza noua:

Gaina curatata si spalata se pune la fiert intreaga in apa cu sare .Tot in aceeasi apa vom pune morcovul intreg si o ceapa taiata in doua.
Lasam sa fiarba pana gaina este facuta pe jumatate.
Varza se toaca marunt ,se freaca cu sare si se pune in oala cu uleiul incins in care am prajit putin mai intai ceapa taiata marunt.
Se adauga bulionul, cimbru,vegeta,boiaua, patrunjelul tocat, piperul boabe si piperul macinat dupa gust.Cand varza s-a inmuiat oprim focul.
Scoatem gaina din supa in care a fiert si o condimentam cu sare, piper si o asezam cum putem mai bine deasupra oalei cu varza.
Mancarea merge apoi la cuptor pentru aprox 40-50 min.

TIPS-URI

1

In supa in care a fiert gaina putem prepara un pilaf delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina intreaga pe varza noua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

31.05.2010, 10:16

hmm asta da mancare buna, din supa pilaf sau supa da !

Rocsi 1

31.05.2010, 11:12

super super delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]