Fusilli cu sos ragu la cuptor

de farfuriavesela in Fusilli, 12 Mai 2014 | 11127 vizualizari

 

Urmariti reteta video si gatiti si voi!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fusilli
  • 500 gr carne tocata amestec (porc si vita)
  • o radacina de telina rasa (aprox 100 gr)
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • 2-3 cepe verzi / 150 gr ceapa uscata
  • 200 ml vin alb, si unde-i vin e si buna dispozitie
  • 300-400 ml sos de rosii
  • frunzulite verzi de oregano
  • sare, piper, cimbru, busuioc si rozmarin
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos ragu la cuptor:

Punem pastele la fiert in apa cu sare si doi stropi de ulei, respectand instructiunile de pe ambalajul acestora.

Sosul ragu

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam telina si morcovul sa se caleasca putin, dupa care adaug si ceapa verde taiata marunt. Cand legumele incep sa se inmoaie, se pune carnea, vinul si condimentele. Cand carnea s-a gatit punem si sosul de rosii, continuand calirea pana cand compozitia incepe sa se lege.

Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul ragu, apoi se pun intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si se coace in cuptorul incins pentru 10-15 min, la 150 grade.

O farfurie vesela, plina de culoare si de savoare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos ragu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci