Fusilli con melanzane(cu vinete)

de Bya Ralu in Fusilli, 31 Oct 2015 | 2511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste fusilli barilla
  • 1/2 vanata
  • 1/2 ceapa alba
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • praf de usturoi
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli con melanzane(cu vinete):

Pastele se pun la fiert pentru circa 10 minute(sau cat scrie pe cutie) in apa clocotita cu sare,se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipii.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei de masline.

Vanata se taie cuburi sau bucati potrivite si se adauga peste ceapa.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte se adauga apa daca mai este nevoie si pasta de rosii impreuna cu condimentele dupa gust.

Se lasa sa scada putin sosul si se servesc cu pastele fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli con melanzane(cu vinete)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

01.11.2015, 07:14

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:41

Bya Ralu 1

01.11.2015, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si maioneza