Fursecuri fragede

de ana in Dulciuri, 2 Sep 2010 | 19645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 220 gr faina
  • esenta de vanile
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un castron frecam ouale cu zaharul pana  incep sa se albeasca ,apoi adaugam uleiul  putin cate putin .Faina o incorporam usor si aromam cu esenta de vanilie dupa plac.

Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt.Cu ajutorul seringii dam forma fursecurilor (Este mai usor cu seringa decat cu poshul ,aluatul este  mai vascos si se impinge mai greu din posh).

Le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.Le lasam sa se raceasca in cuptor.

Le putem orna cu ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri colorate de iarna