Fursecuri de secara cu alune

de Maria24 in Dulciuri, 3 Oct 2014 | 3837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina de secara
  • 5 g praf de copt
  • 3 oua medii
  • 50 ml ulei
  • 100 g miere (eu am pus sirop de artar)
  • 40 g zahar
  • 50 g alune prajite (migdale, nuci etc.)
  • putina sare
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala sau scortisoara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de secara cu alune:

Se amesteca faina cu praful de copt. Se bat ouale, se adauga uleiul, mierea (siropul de artar), zaharul, vanilia, coaja de portocala si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina cu praful de copt si alunele. Se tine compozitia in frigider 30 min. Dupa acest timp, se formeaza bilute si se mai tin in frigider 30 min.

Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15-17 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de secara cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri spritate