Fursecuri de Craciun cu marmelada

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 12102 vizualizari

 

Sunt preferatele mele:),nu le ornez cu glazuri si bombonele,mie imi plac asa,dar este o optiune pentru cine ii plac asa:).

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. faina
  • 150 gr. alune macinate
  • 75 gr. zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 150 gr. unt
  • 1 ou
  • dulceata pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de Craciun cu marmelada:

Se pregateste un aluat din ingrediente.Eu le pregatesc cu mixer-ul.

Apoi il pun la frigider pentru circa 2 ore.

Dupa cele doua ore se scoate de la frigider,se intinde cu sucitorul,se fac diferite forme,dupa gustul fiecaruia,dar atentie se fac perechi ,de ex. 20 de stelute,20 de inimioare...

Se pun pe o tava acoperita cu hartie de copt sau unsa cu margarina si se adauga la cuptor,circa 10 minute la 200 ° Celsius.

Pe urma se scot si se pun la racit.

Cand s-au racit se ung tot cate doua stelute sau inimioare cu dulceata.

Se pot orna cu glazura de zahar,ciocolata,zahar pudra sau cu bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de Craciun cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]