Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

de Mitinita in Prajituri, 16 Apr 2011 | 7351 vizualizari

 

Din cartea "Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina,dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura:

 

Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.

Adauga faina,praful de copt,sarea si nuca de cocos.

Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.

Se formeaza bilute cu mana ,se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.

Se pun in tava,la o distanta de 3 cm.

Se coc cam 10 minute.

Se lasa sa se raceasca , se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.

 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 m

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]