Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)

de LUK in Prajituri, 24 Feb 2011 | 10727 vizualizari

 

gust dulce acrisor..

 

INGREDIENTE

  • 70gr zahar pudra
  • 120gr margarina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 160gr faina
  •  30gr rahat taiat bucatele mici
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat(optional)
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si rahat(de post):

Margarina moale(la temperatura camerei) se mixeaza foarte bine cu zaharul pudra ,zaharul vanilat si coaja de lamaie. Dupa ce s-au omognizat se adauga zeama de lamaie si faina, treptat. Mixam cat se poate cu mixerul apoi scoatem coca pe blatul de lucru si incorporam restul de faina prin framantare. Va rezulta un aluat elastic.

Intindem o foaie de 1-2cm si taiem forma dorita. Eu am folosit un pahar mai mic pentru a decupa rotund. Asezam in tava pe hartie de copt si punem in mijlocul fiecaruia o bucatica mica de rahat.Coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu 25min(pana sunt rumenite frumos). Pudram cu zahar pudra cat sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu cacao si ciocolata alba