Fursecuri cu kaki II

de Bucataras Diana in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 2831 vizualizari

 



Bunatati pentru colindatori! Am imbunatatit reteta de fursecuri. Am pus mai multa scortisoara si esente care le-au aromat si parfumat. Combinatia kaki-seminte de dovleac imi place mult mai mult decat kaki-merisoare. Si aceasta merita incercata. Cred ca va fi pe placul colindatorilor!

 

INGREDIENTE

  • 3 kaki
  • 375 g faina
  • 10 g scortisoara
  • 300 g zahar
  • 170 g unt
  • 2 oua
  • 1 si1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita sare
  • 75 g seminte de dovleac
  • esenta de rom
  • cateva picaturi esenta migdale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu kaki II:

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol, amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul, până se topeste acesta din urma, adaugam ouale si pulpa de kaki si mixam. Apoi adaugam esenta de rom si de migdale si amestecam. Incorporam faina si semintele de dovleac. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam,la distanta unele de celelalte intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta