Fursecuri cu gem/cu ciocolata

de alinutza1983 in Dulciuri, 18 Mar 2012 | 5576 vizualizari

 

Pentru "de dimineata", la cafea :)..reteta e imprumutatata de la Pusikmea...mersi !

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou
  • 180 g unt/margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
  • 300 g faina
  • gem (zmeura am avut eu)sau nutella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem/cu ciocolata:

1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt.
2. Trebuie sa rezulte un aluat omogen, nelipicios, care se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider, circa 30 de minute.

3. Din aluat se formeaza apoi mici bilute, ca o nuca, ce se pun pe hartie de copt, intr-o tava.

4. Cu ajutorl unei linguri de lemn, de fapt cu ajutorul cozii acesteia facem o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.

5. Umplem adancitura cu gem sau crema de ciocolata.

6. Dam fursecurile la copt, circa 15 min, la foc mediu.

7. Pudram fursecurile calde cu zahar pudra vanilat!!! ...Super fragede a doua zi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem/cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]