Fursecuri colorate

de - Andreea - in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 3199 vizualizari

 

Reteta vazuta la Laura (privatelaura)... simple,rapide si super bune ! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt ( margarina)
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • 1 galbenus ou
  • 250 gr faina alba
  • 1\2 plic praf de copt
  • 2 lingurite pline cu bombonele colorate
  • 1 lingura plina cu bombonele de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri colorate:

Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei.

Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare.

Mixam totul forte bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugam galbenusul de ou si se omogenizeaza compozitia.

Separat, amestecam faina cu praful de copt si le adaugam la crema de unt.

La final, adaugam bombonelele colorarte si cele de ciocolata.

Amestecam totul cu mana pana distribuim uniform ornamentele. ( nu se framanta mult pentru a pastra fragezimea) 

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, luam din compozitie, formam fursecurile si le asezam in tava. 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 160-170 grade C, pentru 10 -15 min.(pana cand fursecurile devin usor rumene)

Cat sunt calde, sunt foarte fragede, deci atentie cand le scoateti din tava. Cand se vor raci, se vor intari usor. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa