Frunze de ciocolata

de Lily_Musat in Torturi, 1 Feb 2011 | 10819 vizualizari

 

Daca aveti frunze cu nervuri multe, este foarte bine deoarece fiecare nervura iese in relief si sunt foarte frumoase frunzele de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • frunze
  • ciocolata
  • pensula mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de ciocolata:

Se topeste ciocolata in bain-marie. Frunzele care au fost spalate si uscate se ung cu pensula PE DOSUL FRUNZEI cu ciocolata in 2 straturi. Se lasa sa se raceasca ciocolata dupa primul strat.

Dupa ce s-au uns cu ciocolata frunzele, le bagam la frigider pe o farfurie intinsa sa se intareasca.

Se indeparteaza frunzele usor cu mana apoi se decoreaza torturi cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]