Frittata de legume cu pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2011 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g de unt
  • 15 cm dintr-o bucata de praz
  • 300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de bacon
  • ½ de ceasca de smantana 32% grasime
  • ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
  • ¼ de ceasca de smantana lichida
  • 6-7 oua
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • praz pentru dessign  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata de legume cu pui si bacon:

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.

Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.

Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.

Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de legume cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite umplute cu piept de pui