Fritatta cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 3498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 cepe verzi (si frunzele)
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 felii de sunca
  • 1/2 praf de copt
  • 3-4 ciuperci
  • 6 masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ciuperci:

Ciupercile se curata de pielita si se fierb in apa cu sare, le scurgem de apa si lasam sa se raceasca, dupa care le taiem felii,

Se toaca ceapa,patrunjelul,mararul,sunca si maslinele,

Se bat ouale bine cu un praf de sare,se adauga ingredientele,amestecam dupa care la final adaugam praful de copt si piper dupa gust,

Turnam compozitia in tava termorezistenta unsa cu ulei si dam la cuptor pana se rumeste frumos,cca 15 min,

Lasam sa se raceasca dupa care taiem felii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun moţesc