Friptura tiganeasca

de Mitinita in Porc, 3 Dec 2011 | 8137 vizualizari

 

Am ochit de ceva vreme la Bucatarasele Vesele friptura tiganeasca,mancasem eu in Ungaria si mi-a placut mult de tot,dar nu reuseam eu sa descopar cum se facea,stiam ca are gust de usturoi,dar parca nu era un simplu mujdei deasupra. Si asa am aflat de la Leila secretul,se marineaza in lapte si usturoi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 4 catei mari de usturoi pisati
  • 300 ml de lapte
  • boia de ardei
  • maghiran Kotanyi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura tiganeasca:

 

Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi. Bucatile de carne sa fie acoperite cu lapte.

A doua zi,se sterge carnea cu prosoape absorbante de unica folosintese si se adauga condimentele.

Se pun bucatile de carne in tava. Cand s-au rumenit pe amandoua partile se adauga apa calda in tava.

Se tin la cuptor si se mai adauga apa daca este necesar.

Se servesc cu garnitura de orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura tiganeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Monica 1

30.04.2013, 15:06

interesanta si rapida si fara ingrediente multe si cred ca este gustoasa rau

kukibella 1

04.06.2013, 15:57

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:26

grozava friptura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite afumate cu cartofi la cuptor