Friptura mixta

de Constelatialeu in , 3 Iul 2018 | 2389 vizualizari

 

Am combinat puiul, leguma porcul si rosiile....si cam atat...adica a mancat Jenny, deci e un succes...ea nu prea mananca carnita....:D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg muschi de porc
  • 1/2 kg rosii
  • condimente Delikat pui
  • condimente Delikat porc
  • sare
  • 1 cana cu apa
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta:

Am spalat si curatat pulpele de pui, le-am portionat, aripioarele le-am spalat, iar muschiuletul l-am portionat. Am presarat sare pe ele si apoi condimente de la Delikat si le-am asezat in tava de la aragaz, tava tapetata cu hartie de copt, pe mijloc am pus muschiul de porc, pe laterale aripioarele si pulpele de pui, deasupra am feliat rosiile si am presarat putin sare, am turnat apa si am acoperit cu hartie de copt. Am dat tava la cuptor la foc mic cca 3 ore. Cu 30 min inainte de a scoate friptura de la cuptor, am ridicat hartia de copt sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă