Friptura din carne tocata

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 5470 vizualizari

 

Am facut Friptura de oua,acum vin cu aceasta friptura foarte foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pasare
  • 100 g crema de branza fina-Ceva Fin de la Delaco
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri cascaval ras-Delaco
  • sare
  • piper
  • maghiran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din carne tocata:

Carnea tocata o amestecam bine cu crema de branza, ouale, pesmetul si o lasam 15 minute sa se odihneasca. Adaugam apoi ceapa tocata fin sau data pe razatoare, usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura maghiran si pasta de ardei. Omogenizam bine compozitia, o punem intr-o forma unsa cu ulei, dam forma unei franzele, acoperim forma cu folie de aluminiu, o intepam din loc in loc sa se rumeneasca. Inainte de a o scoate punem deasupra cascavalul ras apoi servim pe farfurie friptura feliata cu sote de legume sau orice alta garnitura preferata. Eu am folosit cartofi la cuptor cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]