Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)

de mona in Vita, 11 Apr 2009 | 29328 vizualizari

Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)

 

Prima reteta scrisa de bucatarasul Mona, o delicioasa friptura de vita la oala subpresiune.

 

INGREDIENTE

  • felii de carne de porc sau vita/vitel taiate mai mari..cate o bucata pentru fiecare portie
  • 4-5 cartofi curatati si taiati felii
  • 500 gr legume la alegere
  • - o ceapa taiata marunt
  • - telina taiata cubulete
  • - morcov taiat felii
  • - fasole verde
  • - ardei gras taiat fasii
  • 300g rosii in bulion
  • 1-2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi,cimbru,oregano,sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de vită - la oala sub presiune (minune):

In oala sub presiune, punem uleiul, ceapa (in cazul meu), cateii de usturoi, asezam carnea, adaugam  cartofii, legumele si rosiile in bulion taiate marunt.

Punem si sarea, piperul, condimentele si turnam apa cat sa acopere carnea, cartofii si legumele, pana la jumatatea lor.

Dam la foc mic 30-35min.

Este o friptura foarte aromata, carnea este moale, iar faptul ca au fiert toate impreuna de la inceput ii da o aroma divina.

Aceasta mancare este ideala pentru zilele calduroase de vara, in care, daca stam mai mult de 1 ora la aragaz, facem sauna, si gratis :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Cadou