Friptura de pui cu bere

de Miha in Pui, 13 Sep 2010 | 11371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 4 aripioare
  • busuioc si oregano
  • usturoi
  • sare si piper
  • 2 pahare cu bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu bere:

Usturoiul pisat si restul de condimente se amesteca intr-un vas mai mare. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta. Turnam berea deasupra si omogenizam.

In acest amestec vom pune bucatile de carne la marinat. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ore.

Asezam bucatile de carne in vasul roman, pe care l-am tinut jumatate de ora in apa rece, turnam deasupra si sosul de la marinata si dam la cuptor la foc mediu, pana scade toata zeama.

Cu 15-20 de minute inainte de a fi gata, se scoate capacul vasului, iar carnea se va rumeni.

Se serveste calda cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (26)

Miha 1

01.10.2010, 10:35

Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 09:59

ce bunatate

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:04

Ce-aș mai mușca dintr-un asemenea copănel...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la tigaie