Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti.

de dicarmencitta1957 in Porc, 17 Feb 2010 | 6035 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

18.02.2010, 08:59

Foarte apetisant! Piperul asta roz de care spui e de fapt piperul rosu?

madi_marin 1

18.02.2010, 09:15

nu e acelasi lucru cu piperul rosu....stiu ca e mai fim si mai putin iute....si cica merge la peste si legume mai bine....acum...fiecare il foloseste la ce preparat vrea....oricum, porcul la gratar e de neegalat..

Miha 1

18.02.2010, 09:45

Ahaaa...mersi Madi. Nu stiam ca exista si roz.

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 11:52

Piperul roz nu este foarte iute.Eu de obicei nu mananc prea condimentat,dar acest piper are si un miros foarte mmmm, destul de bun si este accesibil la mancat..Acum depinde de gusturile fiecaruia.Piperul rosu este iute(un fel de chilli la gust).Cand il cumperi din supermarket,scrie pe punguta piper roz.Multumesc,pentru comentarii sunteti deosebite.

Sylvia 1

18.02.2010, 12:22

Vai ce imiplace meniul asta daca as avea o metoda sa fentez kg cred ca cateva ori pe saptamana as manca asa ceva combinatia perfecta

rivka 1

19.02.2010, 22:46

cine nu sylvia dar miha tine secret felul cum se pastreaza slaba si faina .

imi plac si farfuriile

Oana 1

19.02.2010, 22:58

Chiar ca sunt super farfuriile Iami gratarelul cu cartofi si muraturi

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE