Friptura de porc cu usturoi verde

de Bunica in Porc, 20 Mar 2016 | 5709 vizualizari

 

O  bunătate de friptură!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți ceafă de porc+1 coastă
  • 1 legătură usturoi verde
  • 200 g. suc de roșii
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin roșu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi verde:

Spală carnea,sterge-o cu șervețele absorbante.

Sărează, piperază și pune-o într-o tavă de yena.

Adaugă usturoiul spălat, curățat și tăiat mărunt.

La sfârșit pune sucul de roșii  și vinul.

Dă tava la cuptorul încins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Servește cu ganitura dorită și salată.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:25

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:41

foarte gustoasa!

mihaelar63 1

02.04.2016, 22:32

Trebuie sa incerc si eu cu vin rosu . Nu am mai pus la friptura de porc , vin .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele in bacon