Friptura de miel insotita de sparanghel copt

de costi7hector in Oaie, 15 Apr 2018 | 2607 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • 400 g sparanghel
  • 300 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • pesto de busuioc
  • condimente pentru miel
  • circa 500 ml bere
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel insotita de sparanghel copt:

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute.

In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari.Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata se serveste cu pofta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel insotita de sparanghel copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]