Friptura de miel cu vin

de Rahela Velicu in Oaie, 23 Apr 2017 | 2918 vizualizari

 

Foarte gustoasa, merge de minune cu o salata verde.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 300 ml vin alb sec
  • ierburi aromate sau ( oregano, patrunjel, marar,cimbru,tarhon)
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 50 ml apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • ghimbir macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu vin:

Mai intai, presaram toate condimentele (verdeturile, sare, piper, ardei boia, ghimbir) in tava in care facem friptura. Rostogolim fiecare bucata de carne prin condimente, adaugam usturoiul tocat rondele, vinul si apa si dam la cuptor, pentru 60-70 de minute.

Daca este nevoie, adaugati mai multa apa. Din cand in cand, intoarcem carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Servim friptura cu o salata sau o garnitura de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi vin alb sec sau vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori