Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 9 Noi 2014 | 8608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa/coaste de miel
  • 30 ml ulei
  • o capatana de usturoi
  • 10 frunzulite de busuioc proaspat
  • condimente dupa gust: mix de piper (alb, verde, rosu), sare, rozmarin,
  • Pentru garnitura de cartofi avem nevoie de:
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper, chilli, rozmarin si oregano dupa gust
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti:

Se curata carnea, se spala bine si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas (multicooker-ul am folosit eu). Se stropeste cu ulei, se aduaga usturoiul feliat si frunzele de busuioc verde. Se coace pana ce se rumeneste suficient.

Intre timp, se pregatesc cartofii: ii taiem cuburi, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu ulei si ii asezam intr-o tigaie, la foc iute, pana ce devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]