Frigarui mixte

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2014 | 6033 vizualizari

 

Cand doriti sa faceti frigarui de pui sau de porc sau mixte sa puneti bucatile de carne la marinat cateva ore, vor iesi mult mai gustoase. Eu nu am avut cand sa le mai pun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • carne de porc
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei kapia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte:

Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc.

Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi.

Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry, iar ingredientele se repeta, se pun in ordinea dorita.

Se pun frigaruile pe gratarul incins, uns cu slanina.

Se servesc cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui mixte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]