Frigarui din piept de pui

de Mitinita in Pui, 29 Apr 2014 | 2818 vizualizari

 

Noi facem des astfel de frigarui,de obicei le servim cu orez alb simplu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 2 lingurite de condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 2 rosii
  • 100 ml smantana
  • 1/4 lingurita usturoi pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Spalam pieptul de pui si uscam cu un prosop de bucatarie de unica folosinta.

Taiem pieptul de pui in cuburi egale si le amestecam cu condimentul.

Lasam deoparte 10 minute,apoi punem pe betigasele pentru frigarui. Daca folositi din lemn,sa le lasati in apa in prealabil.

Pregatim frigaruile pe gratar. Intre timp,taiem rosiile in jumatate si le punem pe betigase. Le gatim pe gratar.

Facem sosul din smantana si usturoi pudra.

Se serveste cald,cu orez alb la aburi,peste care putem adauga un cub mic de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Brocoli cu piept de pui la cuptor, o varianta pe placul tuturor