Frigarui de porc cu sos Satay

de Mitinita in Porc, 9 Oct 2014 | 3939 vizualizari

 

Sosul Satay se poate prepara si in casa, contine si arahide, printre altele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de carne de porc,macra
  • 2-3 linguri de sos satay
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu sos Satay:

 

Taiem carnea in cuburi de marime egala. Amestecam impreuna cu sosul satay si lasam deoparte 30 de minute.

Daca folosim pentru frigarui bete din lemn,acestea trebuie puse in apa o jumatate de ora,ca sa nu se arda mai in timp ce se face carnea.

Infierbantam gratarul si punem carnea pe betigase. Rumenim pe fiecare parte.

Se serveste cu orez la aburi si o salata cu sos de soia si otet din vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu sos Satay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]