Frigarui

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2015 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucatele carne de porc
  • 2 bucatele carne de pui
  • rosii chery
  • o ceaoa mica
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • 8 bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper.

Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa .

Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe jumatate.

Se ia un betigas se pune o bucatica de carne de porc, ardei ceapa rosie, o bucatica de carne de pui si tot asa pana la umplerea betigasului.

Se procedeaza la fel si cu celelante betigase  pana terminam ingredientele.

Se pun la prajit in tigaie gril sau de care aveti, eu avut ca cea din imagine, ies extrem de gustoase.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu legume si piept de pui