Foietaj trandafir

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucată foietaj pentru plăcinte
  • 12 felii salam cu şuncă / şuncă / salam
  • Margarină sau ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj trandafir:

Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două;
Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge fiecare foaie cu margarină, se aşează salamul şi se rulează;
Am folosit tava de brioşe şi i-am dat la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute la foc potrivit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci