Foietaj cu crema de cacao

de mamaieelena in Dulciuri, 12 Dec 2011 | 5085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj proaspat 227 gr
  • 180 gr.margarina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu cacao
  • 1 esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de cacao:

Din seara precedenta am lasat margarina afara din frigider si dimineata am pus-o intr-un bol cu zaharul si am mixat bine. Am adaugat si cacaoa si esenta de rom. Foaia de foietaj am taiat-o in 4 bucati si le-am copt in cuptor. Dupa ce s-au racit am asamblat astfel: foaie jos, crema, foaie, crema, foaie, crema si foaie. Pe deasupra am pus cu pochul crema ce mi-a mai ramas si pe margini am pus zahar pudra.

Este usor de facut dar si rapid. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

18.12.2011, 00:07

Delicioasa si practica

mamaieelena 1

18.12.2011, 18:05

Multumesc LALY
Multumesc Ratetegg
Multumesc vladimir
Multumesc gabytza
Mihaela multumesc

jolygina 1

14.05.2012, 14:52

nu am mai mancat asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj cu branza sarata