Foietaj cu ciocolata amaruie

de Valclaudia in Dulciuri, 24 Iul 2016 | 4148 vizualizari

 

un desert rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj din comert
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ciocolata amaruie:

Aluatul foietaj se dezgheata complet.

Se scoate din folia in care este impachetat, se intinde pe masa de lucru, se taie cu ajutorul unui pinten in 30 patratele.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Impartim ciocolata bucati, apoi fiecare bucatica o taiem in jumatate.

Asezam cate o bucatica de ciocolata pe fiecare patratica de aluat, apoi rulam strans ca la cornulete.

Oricum in timpul coptului, aluatul foietaj se umfla si nu-si vor pastra aceasta forma.

Dam tava la cuptor pentru 30minute.

Scoatem foietajul copt pe un platou, pudram cu zahar si lasam la racit inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

25.07.2016, 23:15

Super!

miki_a 1

26.07.2016, 10:14

Un desert foarte nimerit pentru mineeeee!

RuxyRux 1

31.07.2016, 22:49

Perfect...gand drag scumpa Val!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu sos caramel si mascarpone