Foietaj cu carnati de bere

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2016 | 4320 vizualizari

 

Le pregatesc cand am musafiri si se fac destul de repede si sunt si bune.

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj de 400 g
  • cateva linguri de mustar
  • carnati de bere
  • susan
  • un ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carnati de bere:

Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati.

Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si se pune in mijloc un carnat de bere.

Se ruleaza se fac cateva taieturi cu un cutit si se ung cu un ou batut si se presara cu susan.

Se baga la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute.

Se servesc cat inca sunt calde.

TIPS-URI

1

Se pot folosi crewursti in loc de carnati de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

28.01.2016, 11:32

O idee foarte buna! Felicitari Aletta!

mirela0911 1

28.01.2016, 19:07

Buni de rontait!

Aletta 1

29.01.2016, 09:48

va multumesc !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin