Foi Lica umplute cu crema Panacris

de Panacris in Prajituri, 3 Iun 2012 | 5489 vizualizari

 

Din banalele foi de napolitane (Foi Lica, inainte de '89!), am creat un dulce special!

 

INGREDIENTE

  • foi de napolitane 4 bucati
  • biscuiti Digestiv 400g.,
  • rahat colorat 250 g.,
  • unt 250 g.,
  • cacao neagra 50 g.,
  • nuca de cocos razuita 100g.,
  • dulceata de afine 100 g.,
  • budinca de capsuni Dr. Oetker, 1 plic
  • zahar tos 6 linguri,
  • lapte 800 ml.,
  • zahat vanilinat 2 plicuri,
  • glazura de ciocolata dr. Oetker, 1 plic
  • bomboane colorate ptr ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi Lica umplute cu crema Panacris:

Bundinca de capsuni se pregateste cf. instructiunilor de pe ambalaj. Biscuitii si rahatul colorat se da prin razatoarea Moulinex sau masina de tocat carne. La acest amestec se adauga untul moale, cacaua, zaharul vanilinat, nuca de cocos si budinca rece, amestecandu/se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Foile de napolitane se umplu cu crema obtinuta, se acopera cu o foaie de pergament, se pune o greutate deasupra si se lasa la rece pana a doua zi. Se prepara glazura cf. instructiunilor, se intinde pe prajitura, apoi se orneaza cu ornamente colorate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi Lica umplute cu crema Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Fulg de nea