Foi de napolitane cu crema de cafea

de Alexandra Elena in Prajituri, 25 Apr 2012 | 8139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g de unt
  • 120 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • o lingura cafea solubila
  • o lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane cu crema de cafea:

Se freaca untul cu zagarul, galbenusurile. cafea si cacaoa pana se obtine o crema tare (nu se fierbe). Cu aceasta crema se ung foile si se preseaza apoi cu o greutate. Stratul de crema poate fi mai gros sau mai subtire, dupa preferinta.

Se taie dupa cateva ore in forma de batoane, romburi sau patrate.

TIPS-URI

1

Am adaugat in crema si nuci tocate marunt.

2

Am folosit o jumatate de pachet mare de foi(190 g), le-am taiat in doua

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane cu crema de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

26.04.2012, 15:27

ador napolitanele umplute cu crema...

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 15:51

M bucur ca va plac napolitanele mele

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:07

bune imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi "Lica"