Focaccia la tigaie

de mirela0911 in Piine, 12 Oct 2011 | 15726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25g drojdie proaspata
  • 1 lgt.sare
  • 1 cana apa calduta
  • ulei de masline
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia la tigaie:

Intr-un bol se cerne faina, se face o gropita la mijloc unde se adauga drojdia dizolvata in putina apa calduta. Se adauga si sarea si se framanta un aluat moale si elastic, adaugand apa atat cat cere aluatul. Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul.

Se fac din aluat mici bilute care se vor aplatiza cu mana si se vor da forma unor turtite. Se apasa cu degetele formandu-se mici gropite, se ung cu ulei de masline, se presara oregano uscat si se coc intr-o tigaie grill si pe o parte si pe cealalta.

Merg excelent la micul dejun sau la cina alaturi de un pahar cu lapte, iaurt.....

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]