Focaccia

de Anett in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 5932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina de grau
  • 300 ml apa calduta
  • un plic drojdie
  • 2 linguri ulei de masline +2 linguri
  • un praf de sare
  • rosii cherry
  • branza rasa
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia:

Amestecam drojdia cu putina faina, putina apa calduta, un praf de zahar si un praf de sare si se lasa sa creasca 15 minute.

Apoi amestecam restul de faina cu uleiul de masline si maiaua. Turnam treptat restul de apa calduta, amestecand mereu aluatul, pana se omogenizeaza. Lasam aluatul sa creasca, acoperit cu un prosop curat. Ungem o tava cu ulei de masline si turnam aluatul in ea. Ungem aluatul cu ulei de masline, presarim cu oregano si sare de mare, apoi punem si rosiile.

In final le acoperim cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]