Ficatei de pui la tigaie

de gaby_duceag in Ficat, 24 Noi 2010 | 8932 vizualizari

 

Atat de simplu, rapid si atat de bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • 3 linguri unt
  • jumatate lingurita busuioc
  • doua foi dafin
  • 3 catei ustroi
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • o lingura faina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la tigaie:

Se spala ficatul si se curata de pielite.

Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc. Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.

Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu (laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .

Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.

Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Nicolae 1

28.11.2010, 09:55

super...fara cometari ...excelent...

gaby_duceag 1

28.11.2010, 11:03

carla, nicolae, multumesc

Valclaudia 1

24.06.2018, 06:52

stiu ce o sa prepar pentru pranz!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de ficatei de pui