Ficatei de pui cu usturoi la cuptor

de cocolina in Ficat, 21 Apr 2012 | 27785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g ficat pui
  • ulei masline
  • delicat
  • pui
  • piper
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu usturoi la cuptor:

Ficatul se curata bine de grasimi si resturi de pielite si se pune intr-un bol.

Se spala cu cateva jeturi de apa rece pana cand ramane curat.

Se condimenteaza cu putin delicat pui,piper si putina sare.

Intr-o tava mai mica punem putin ulei masline si punem ficatei in tava.

Mai punem putin ulei pe deasupra ficateilor si adaugam usturoiul taiat feli subtiri care il bagam printre ficatei.

Incalzim cuptorul la temperatura de 190 grade si bagam tava la cuptor.

O lasam o jumate de ora  si scoatem tava cu ficatei bine rumeniti.

Se poate servi cu cartofi natur si castraveti murati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

22.04.2012, 22:11

ador ficateii

guciu_pufy 1

24.04.2012, 21:14

buni ficateii ami plac

puidebucatar 1

02.09.2012, 10:36

sfatul meu este sa nu pune-ti sare pe ficatei decit atunci dupa ce sa-u cos din cuptor,in acest mod ai tineti cit mai fragezi,t ca sare ai intereste ....simpla,rapida si buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat si piept de pasare