Ficat de vitel cu otet si capere

de Catalina L in Ficat, 11 Aug 2021 | 2981 vizualizari

 

Ficatul este o sursă excelentă de vitamina A, acid folic, vitamina B12, fosfor, fier și niacină.
Conține cea mai mare concentrație de vitamina B12, fiind intrebuințat în tratarea anemiei cronice.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/ficat-de-vitel-cu-otet-si-capere.html

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de ficat de vitel -200 gr
  • 1 ceapa rosie medie
  • 10-20 gr de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura de crema de otet balsamic
  • 1 lingura de otet de mere
  • 75 ml de zeama de pui
  • 1 lingura buna de capere in oțet
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu otet si capere:

Puneti la-ncalzit untul cu uleiul.
Puneti sare si piper pe felia de ficat si puneti-o la prajit 3 minute pe fiecare parte. Scoateti ficatul si rezervati la cald. In aceeasi tigaie puneti ceapa tocata marunt si prajiti-o. Adaugati un pic de unt si amestecati. Cand ceapa este rumenita puneti oteturile si amestecati. Lasati sa reduca si varsati zeama de pui .  Lasati sa fiarba impreuna cateva minute. Incorporati caperele. Puneti felia de vitel. Incalziti impreuna 2 minute. Serviti imediat cu garnitura de ceapa si capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu otet si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.08.2021, 21:33

mihaelar63 1

13.08.2021, 15:06

Delicios !!! Merge si aceasta reteta la favorite !!!

oanapl 1

16.08.2021, 21:14

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat si piept de pasare